Messu onnistui yli odotusten

Metallimessu orkesteri ja kuoro

Messu onnistui yli odotusten, kansaa saapui paikalle enemmän kuin mitä Temppeliaukion kirkkoon mahtuu. Kirkon kapasiteetti (750 ihmistä) täyttyi noin 20 vaille 18 ja ulkopuolelle jäi parisataa ihmistä. Ihmisten kommentit sivujemme vieraskirjassa puhuvat puolestaan. Toivommekin palautetta tulevan vielä jatkossakin messusta vieraskirjaamme sekä vaikkapa sähköpostilla. Messun työryhmä on hyvin kiitollinen kaikesta palautteesta.

Tämä messu oli historiallinen askel eteenpäin monessakin mielessä. Uskomme sen olleen monille hyvinkin merkittävä tilaisuus. Messussa kuorolla ja orkesterilla yllään olleet batiikkipaidat ovat UniikkiBatiikin käsialaa. Messun työryhmä kiittää heitä panoksestaan. Samalla työryhmä kiittää Taivallahden seurakuntaa, äänentoistofirma Tiko-Audiota, ehtoollisavustajia Erika Kalliota, Maria Siekkistä, Markus Silvolaa, Aija Simosta ja Maarit Sirkkaa ja somistaja Tiia Kokkoa. Suuret kiitokset kuuluvat myös muusikoille: Katja Kontuselle kuoron johtamisesta, Petri Kankaalle kanttorina toimimisesta, kitaristi Pekka Tainalle kitaroinnista, Vesa Ruohoselle basismista, Jussi Verkkoselle rumpaloinnista, Veronica & Filippa Fagerlundille viulun ja sellon taitamisesta ja tietenkin esilaulaja Taagelle upeasta suorituksestaan. Messun taltioinnin julkaisemisesta ja mahdollisesta jatkosta ilmoitetaan mahdollisimman pian tällä saitilla. Työryhmä kokoontuu Tuska-festivalien jälkeen maanantaina messunjälkeiseen linjauspalaveriin. Jatkosta puhutaan tekijöiden kanssa silloin, kun ollaan kuultu riittävästi palautetta niin messukansalta, medialta kuin Tuskan organisaatiolta.