Miika Partala

Kouvolan keskuskirkon Metallimessussa perjantaina 3.7. klo 23 kuullaan solistina Miika Partalaa. Hänet tunnetaan pitkän linjan solistina yhtyeistä Deuteronomium ja No Man’s Band, kummatkin tuttuja kristillishenkisistä rock- ja metalliskeneistä. Miika on vaikuttanut myös mm. Icon Clanissa, Megiddonissa ja Stoner Kingseissä. Kouvolan messu on Miikan ensimmäinen laatuaan.

Messussa saarnaa Keski-Pohjanmaan Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen piirijohtaja Matti Aspvik, liturgina toimii Haka Kekäläinen. diakonina allekirjoittanut Mikko Saari. Metallimessun musiikkivastaavana toimii Jeremy Qvick ja kuoronjohtajana Juhani Palttala.

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Kouvolan seurakunta, Kouvolan kaupunki, Kouvolan seurakuntayhtymä ja Metallimessu ry.
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia