Jonne ja Anna Turun Mikaelinkirkossa 17.9.2009

Jonne ja Anna Turun Mikaelinkirkossa 17.9.2009

Alkuperäisen työryhmän Metallimessu on vieraillut syksyn aikana Vaalassa, Espoossa ja Turussa. Olemme ilolla ottaneet melko miehiseen tekijäkaartiin uusia kasvoja. Turun messun 17.9 solistina oli nuori tulevaisuudenlupaus Anna Vihonen. Hän on musiikkivastaavamme Jeremyn tuttuja ”Sibis-akselilta”. Anna on solistina Joensuussa 3.10, Luottoäijämme Miika Partala vokalisoi Noormarkun 11.10 ja Temppeliaukion 15.10. Kuoroommekin on ilmestynyt ensimmäinen naisjäsen, Aino Kola. 

Pohjanmaan työryhmä on ollut aktiivisena myöskin. He järjestivät hyvin menneet messut Alavudella ja Mustasaaressa syyskuun lopulla.

On ilmennyt pientä epätietoisuutta liittyen Metallimessujen järjestämisiin. Tämän sivuston ylläpitäjä (eli Metallimessu ry, taho joka totetutti ensimmäiset messut toimintaansa edelleen jatkaen), on halukas tietämään, mikäli taho X on aikeissa totetuttaa otsikkomme mukaisen messun. Ry:llä on mm. rekisteröity nimenkäyttöoikeus. Emme halua nipoilla tai olla esteenä laadukkaitten messujen toteuttamiselle. Pikemmikin haluamme olla tietoisia siitä, jos messuja ollaan järjestämässä ylipäätään. Metallimessun ”reunaehtoina” on se, että se on virallisen ev.lut kaavan mukainen ehtoollisjumalanpalvelus, jonka virret on taottu metallimuotoon. 

Haluamme tässä toimia laadunvalvojina sekä informaatiokanavana. Jos olet aikeissa jarjestää Metallimessun itse, ota siis yhteyttä. 

Tervetuloa messuihin!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia