su
11
loka
23:03

 

Noormarkku 11.10.09.

Noormarkku 11.10.09.

Noormarkussa 11.10.09 koettiin sangen lämminhenkinen messu. Asiaan vaikutti myös se, että metallidiakonin ja saarnaajan Mikko Saaren sukujuuret ovat sieltä päin – ja messussa oli läsnä myös hänen sukulaisiaan. Äiti ja isä, muun muassa. 

250 messuvierasta saivat kokea ensi-illan. Virsi 125 löytyy myös Metallimessun levyltä, mutta musiikkivastaavamme Jeremy Qvick on takonut siitä aivan uuden version. Bändimme itsekin ihmetteli ääneen ”olipas tiukka veto noin ensi kertaa soitetuksi”. Kertonee jotain siitä, että musiikillinen osaavuutemme on tiivistynyt ja linjoittunut motivoituneiden muusikoiden myötä.

Kiitos Noormarkku, seuraavaksi ”syntykulmilla” Helsingissä. Tervetuloa Temppeliaukioon torstaina 15.10 klo 19, Miika Partala myös silloin vokaaleissa! 
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia