Stryper Turkuhallissa 2007. Kuva Mikko Saari

Stryper Turkuhallissa 2007. Kuva Mikko Saari

Loppusyksystä kuultiin hieno uutinen. Jokaisella mahdollisella mittapuulla mitattuna maailman tunnetuin kristillinen raskaampaa musiikkia työstävä orkesteri, amerikkalaislegenda Stryper saapuu konsertoimaan Suomeen. Heillä on keikka Helsingin Nosturissa lauantaina 30.1.2010 klo 21.

Järjestämme samana iltana Metallimessun Temppeliaukion kirkossa klo 18. Kannattaa merkitä kalenteriin tuo vahvateemainen lauantai. Tule ensin kuuntelemaan metallisia virsiä ja rakentumaan sanasta sekä ehtoollisesta. Messun jälkeen ehtinet hyvin käydä vaikka kahvilla ennenkuin Nosturin ovet aukenevat klo 21. Messun toimitsijat ja solisti ovat vielä auki, hiljennymme joulunviettoon. Palaamme sorvin ääreen ensi vuonna hienoissa merkeissä.

Metallimessun ry:n hallitus (Haka Kekäläinen, Mikko Saari, Juhani Palttala ja Jeremy Qvick) toivottavat hyvää ja rauhallista joulunaikaa kaikille.
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia