Odotettuja uutisia! Saimme vihdoin syksyn messut järjestykseen. Loka-marraskuussa Metallimessu järjestetään seuraavilla paikkakunnilla: Alavus (Pohjanmaan työryhmä), Helsinki, Rauma, Lapua, Turku, Loimaa, Sastamala. Tarkat ajat päivittyvät aivan tuota pikaa tuossa oikealla olevaan kalenteriin. Lisäksi kuorovastaavamme Juhani Palttala antaa tahtipuikon Ilari Lähteenmäelle, joka on ollut alusta asti, vuodesta 2006, matkassa mukana.

Verkkosivustomme ollessa rauhanajassa pinnan alla on koko tapahtunut. Metallimessu täyttää 5 vuotta kesäkuussa 2011 ja sen kunniaksi on koko vuodelle luvassa paljon hyvää. Niistä tuonnempana – nyt tervetuloa syksyn messuihin!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia