to
23
joulu
21:42

Metallimessun vuosi 2010 on ollut toimelias. Takana on paljon pidettyjä messuja, suuri määrä kohdattuja ihmisiä, sanottuja sanoja sekä iskettyjä sointuja. Tiivis syksymme vei meidät uusiin paikkoihin pitämään messuja, kuten Ouluun, Raumalle, Loimaalle ja Sastamalaan. Metallimessuja tekevä työryhmä toivottaa kaikille hyvää joulunaikaa ja kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyötahoja tästä vuodesta.

Vuosi 2011 on jo suuressa tähtäimessä. Kalenterissa ovat ensimmäiset Metallimessut maamme rajojen ulkopuolella, Tukholmassa 18 ja 19.2. Lisää messuja ilmaantuu keikkakalenteriin sitä mukaa kun niitä varmistuu. Kesäkuun 30. päivä pidämme Temppeliaukion kirkossa, kotiluolassamme 5-vuotis juhlamessun. Musiikkivastaavamme Jeremy sovittaa niinikään uusia virsiä…

Kohtaamisiin!
2017

- pe 17.2 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
- la 18.3 klo 20 Turku, Mikaelin kirkko
- la 30.9 klo 16 Kerimäki, Kerimäen kirkko
- to 2.11 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia