ma
28
helmi
9:33

Varsin onnistuneiden helmikuisten Tukholman Metallimessujen jälkeen (kiitos edelleen, Anu ja muut huipputyötä tekevät uskonsisaret ja veljet sielläpäin) työryhmä katsahtaa kohti tulevaa. Turku on vakiona kalenterissa, tuttu Mikaelin kirkko kutsuu maaliskuussa. Niinikään kesälle on tulossa vielä päivämääriä, ne varmistuvat tuonnempana. Musiikkivastaavamme Jeremy on sovittamassa uusia virsiä ja rauhallinen messutahti takaa myös sen, ettei tässä buroutista ole pelkoa. Syksy alkaakin näyttää sitten tiiviimmältä… Nauttikaa läsnäolevasta talvesta!
2017

- pe 17.2 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
- la 18.3 klo 20 Turku, Mikaelin kirkko
- la 30.9 klo 16 Kerimäki, Kerimäen kirkko
- to 2.11 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia