Juhannusfestaripäivitys

Ehkä jotkut muistavat, että kaikkien aikojen ensimmäinen Metallimessu pidettiin vuoden 2006 Tuska-festivaalien yhteydessä. Olemme olleet mukana Tuskan ohella useammassa eri tapahtumakokonaisuudessa: Turun DBTL:ssä, Nokian Immortal Metal Festeilla, Kirkon nuorisopäivillä, Sastamalan Marraskuun Manifestissa ja Konneveden Vox Elevato -festareilla.

Saimme kutsun Kauhajoella järjestettävään juhannusfestariin, Nummirockiin. Tämä perinteikäs festivaali on muotoutunut metallimusiikin ystävien kokoontumisjuhlaksi 90-luvulta lähtien, sitä ennen (festarilla on pitkä historia!) se oli yleisempi musiikilliselta tarjonnaltaan.

Metallimessu järjestetään aivan festivaalialueen lähellä sijaitsevassa Nummijärven kirkossa juhannuspäivänä, lauantaina 25.6 klo 18. Tuttu porukka tekemässä: Kekäläinen selebrantti, Saari saarnaaja, Qvick musiikkivastaava ja Lähteenmäki kuoronjohdossa.

Muista merkitä kalenteriisi myös 5-vuotismessumme Temppeliaukion kirkossa 30.6!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *