ma
30
touko
20:10

Ehkä jotkut muistavat, että kaikkien aikojen ensimmäinen Metallimessu pidettiin vuoden 2006 Tuska-festivaalien yhteydessä. Olemme olleet mukana Tuskan ohella useammassa eri tapahtumakokonaisuudessa: Turun DBTL:ssä, Nokian Immortal Metal Festeilla, Kirkon nuorisopäivillä, Sastamalan Marraskuun Manifestissa ja Konneveden Vox Elevato -festareilla.

Saimme kutsun Kauhajoella järjestettävään juhannusfestariin, Nummirockiin. Tämä perinteikäs festivaali on muotoutunut metallimusiikin ystävien kokoontumisjuhlaksi 90-luvulta lähtien, sitä ennen (festarilla on pitkä historia!) se oli yleisempi musiikilliselta tarjonnaltaan.

Metallimessu järjestetään aivan festivaalialueen lähellä sijaitsevassa Nummijärven kirkossa juhannuspäivänä, lauantaina 25.6 klo 18. Tuttu porukka tekemässä: Kekäläinen selebrantti, Saari saarnaaja, Qvick musiikkivastaava ja Lähteenmäki kuoronjohdossa.

Muista merkitä kalenteriisi myös 5-vuotismessumme Temppeliaukion kirkossa 30.6!
2017

- pe 17.2 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
- la 18.3 klo 20 Turku, Mikaelin kirkko
- la 30.9 klo 16 Kerimäki, Kerimäen kirkko
- to 2.11 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia