Kuluva vuosi hahmottuu. Metallimessu pidetään ensimmäistä kertaa Korsossa huhtikuussa ja sitä seuraavalla viikolla palaamme tuttuun kotiluolaan Temppeliaukioon.

Menemme myöskin ensimmäistä kertaa järjestämään Metallimessua metsään, leiriolosuhteisiin. Lammin kunnassa sijaitseva Evon metsäalue toimii Uudenmaan piirileirin 2012 pitopaikkana – sinne on tulossa noin 4000 partiolaista. Metallimessu on yksi noin viikon mittaisen leirin kaikki osallistujat kokoavista tapahtumista. Teemme messua tiiviissä yhteistyössä yhdessä uusien ja vanhojen partiolaisystäviemme kanssa. Evon alueesta on tulossa kiinteä leirispotti. Tavoitteena on mahdollistaa Suomen Partiolaiset ry:n pysyvän leirialueen perustaminen Evolle Metsähallituksen hallinnoimalle valtion maalle. Olemme todella mielissämme kutsusta. Eikös se metsä ole suomalaisen suurin kirkko…? Kohdataan Evolla, tervehditään partiovasemmalla!
2017

- pe 17.2 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
- la 18.3 klo 20 Turku, Mikaelin kirkko
- la 30.9 klo 16 Kerimäki, Kerimäen kirkko
- to 2.11 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia