Yle Fem-kanava taltioi seuraavan Pitäjänmäen Metallimessun 13.12

Yle Fem-kanava kuvaa ”The Norden” -nimistä tv-sarjaa joka kertoo pohjoismaista. Joulukuussa kuvataan yksi jakso Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Tämän jakson teema on ”uskonto” ja ideana on että USA:sta tullut vieras, eräs Southern Baptist –kirkon pastori, tutustuu uskontoon pohjolassa ja pohjoismaiseen yhteiskuntaan. Ohjelma tulee ulos syksyllä 2013.

Suomen olojen uskonnolliseksi ilmiöksi valikoitui ohjelman työryhmän toimesta Metallimessu. Kuvausryhmä tulee taltioimaan Pitäjänmäen kirkossa torstaina 13.12.2012 klo 19 järjestettävää Metallimessua. Toivotamme myös muut tiedotusvälineet tervetulleeksi messuun.

Messun liturgina Haka, saarnaajana Pitäjänmäen kirkkoherra Martti Pitkänen, diakonina Mikko, kuoronjohtajana Ilari ja bändin kapellimestarina Jeremy. Tällä kertaa tuplasolistit! Miika Partala ja Anna Vihonen ovat toista kertaa messussa yht’aikaa solisteina.

Nähkäämme Pitskussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up