Syksyn 2013 Metallimessut varmistettu, yhteistyö Munkkiniemen seurakunnan kanssa lähtee käyntiin

Syksyn 2013 Metallimessut päivitetty tuossa oikealla näkyvään messulistaan. Helsingissä tehdään messuja tutuissa Temppeliaukion ja Pitäjänmäen kirkoissa sekä uutena paikkana Munkkivuoren kirkossa. On myös suuri ilo lähteä tekemään messuja Paimioon ja Loimaalle.

Olemme (Metallimessu ry) aloittamassa pitkäjänteistä yhteistyötä Munkkiniemen seurakunnan kanssa. Tänä syksynä teemme siis kaksi messua Munkkivuoren kirkossa. Vuoden 2014 alusta on tarkoituksena tehdä Munkkivuoren Metallimessuista säännölliset, aina kuukauden välein.

Päivitä sinäkin oma kalenterisi, tavataan messujen merkeissä.

Huom! Jos Metallimessu-levyjä kaipailee, niitä on vielä Hakalla myynnissä. Kiinnostuneet ottakaa häneen suoraan yhteyttä haka.kekalainen[at)evl.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up