Metallihäät

Munkkivuoren Metallimessussa 27.2, jossa saarnasi piispa Irja Askola, oli noin kolmesataa kirkkovierasta. Irja saarnasi viisaasti, lämpimästi ja ihmisläheisesti. Messussa paljastettiin myöskin tilastot, joidenka mukaan kyseinen messu oli kaikkiaan 78. Metallimessu koskaan.Ensimmäinen järjestettiin kesäkuussa 2006 joten alamme valmistella hyvissä ajoin kymmenvuotis-juhlavuottamme.

Ensi viikon torstaina, 27.3 klo 19 järjestettävässä Munkkivuoren Metallimessussa tehdään historiaa. Messussa vihitään pariskunta, joka varta vasten halusi että heidän hääseremoniansa tapahtuu Metallimessussa. Vihkimisen toimittaa messun selebrantti Haka Kekäläinen. Diakonina Mikko Saari, musiikkivastaavana Jeremy Qvick, kuoronvetäjänä Ilari Lähteenmäki sekä esilaulajana Henriika Steidel. Vaikka häät ovat yleensä yksityinen tilaisuus, tähän messuun kaikki ovat luonnollisesti erittäin tervetulleita.

Kannattaa laittaa myöskin kalenteriin kiirastorstain Metallimessu Munkkivuoressa, 17.4. Kirkko puetaan mustiin eräänä kristikunnan vakavimpana päivänä. Rohkenemme väittää, että metallimusiikki sopii teemaan. Eiköhän ”Käy yrttitarhasta polku” virttä (77) veisata tuolloin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll Up