Kuluvan kevään viimeinen Metallimessu pidettiin Munkkivuoren kirkossa kiirastorstaina. Tutut metallivirret pauhasivat ehkäpä jopa tavallista jylhemmin, etenkin Käy yrttitarhasta polku, mikä oli käsinkosketeltavan ajankohtainen. Henriika lauloi upeasti, Haka luki mustassa kaavussa koskettavaa ja pitkää rukousta, Mikko saarnasi, kirkkokansaa noin 160.

Nyt jäämme pienelle huiloolle samalla rauhassa suunnitellen tulevaa syksyä ja muuta toimintaa. Kannattaa lukea allaolevasta linkistä Mari Sydänvuoren tuore blogi, jossa hän kertoo messukokemuksestaan.

http://hidastaelamaa.fi/2014/04/sydan-vuorella-metallinmakua-kiirastorstaina/
2017

- la 30.9 klo 16 Kerimäki, Kerimäen kirkko
- pe 20.10 klo 19 Turku, Mikaelin kirkko
- to 2.11 klo 19 Helsinki, Temppeliaukion kirkko
- pe 3.11 klo 19 Helsinki, Malmin kirkko
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia