ti
14
kesä
9:04

Olethan tulossa Temppeliaukioon torstaina 30.6. klo 19? 10 v -juhlamessun nimetyt tekijät ovat liturgi Haka Kekäläinen, saarnaaja Jukkeli Valkama, diakoni Mikko Saari, musiikkivastaavina Pekka Posio ja Vili Itäpelto, kuoronjohtajana Ilari Lähteenmäki. Bändin solistina Susanna Karhi. Haka, Jukkeli ja Mikko olivat siis mukana suunnittelemassa ja tekemässä kaikkien aikojen ensimmäistä Metallimessua 2006. Kuoronjohtaja Ilarikin oli jo silloin kuorolaisen roolissa mukana. Musiikkivastaavamme Pekka ja Vili ovat uudempaa tekijäaaltoa, jonka virtaus alkoi tuntua Metallimessun teossa kolmannen musiikkivastaavan Jeremy Qvickin myötä. Susanna on uusi tekijä Metallimessun laajassa ja osaavassa solistikaartissa, tervetuloa tekemään!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia