Seuraava Metallimessu Temppeliaukion kirkossa on osaltaan luomassa myönteistä suomikuvaa maailmalle. Ranskalainen tuotantoyhtiö otti meihin yhteyttä ja sanoi tulevansa kuvaamaan messua Temppikseen perjantaina 17.2 klo 19. Kuvattu materiaali tulee osaksi juna-aiheista roadtrip-ohjelmaa, jossa kuvataan eri maiden erikoisuuksia. Tuotantoyhtiön mielestä Metallimessu on yksi suomalaisuuden erikoisuus ja olemme iloisia saadessamme olla mukana suomalaisuuden esittelyssä.
Messu on muuten ”normisettiä”, emme muuta televisioinnin vuoksi mitään messusta. Toki otamme huomioon reformaation merkkivuoden – Lutherin virsiä veisataan komeasti kahden solistin voimin, Miika Partala tekee pitkästä aikaa paluun messun toiseksi solistiksi ja Susanna Karhi tekee toisen esiintymisensä Metallimessun solistina.
Liturgina Haka, saarnaamassa Laura Huovinen, diakonina Mikko, musavastaavina Vili Itäpelto, Valtteri Mikkola ja Pekka Posio, kuoronjohtajana Ilari. Tervetuloa kaikki!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia