su
17
syys
19:03

Metallimessu ry:n hallitus toivottaa hyvää kuluvaa syksyä!

Tulevat messut kulkevat edelleen reformaation merkkivuoden teemalla. Lutherin virsiä on settilistassa paljon. Olemme innolla menossa legendaariseen Kerimäen kirkkoon, kristikunnan suurimpaan puukirkkoon ensimmäistä kertaa 30.9. Turun messua 20.10. saapuu taltioimaan kuvausryhmä, ei enempää eikä vähempää kuin amerikkalaisen televisioyhtiö CNN:n toimesta.

Hauskaa on myös se, että pidämme Helsingissä messuja peräkkäisinä päivinä, tutussa perustamisluolassamme Temppeliaukiossa 2.11. ja seuraavana päivänä 3.11. tulemme pitämään messua ensimmäistä kertaa Malmin kirkkoon.

Messun solisteina jatkavat edelleen Susanna Karhi ja Henriika Steidel-Luoto.

Tervetuloa messuihin!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia