Syksy rullaa hienosti. Messut Temppeliaukiossa 2.11 ja Malmilla 3.11 olivat upeita kokemuksia. Setissä on siis edelleen Lutherin virsiä reformaation juhlavuoden kunniaksi. Temppiksen messua oli kuvaamassa Saara Planting, kenenkä visuaalisia kykyjä ovat käyttäneet monet suomalaisartistit. Yllä pieni näyte. Facebook-sivuillamme on pian lisää nähtävää aiheesta. Katsokaa ja tykätkää, ystävät.

Tervetuloa ensi lauantaina 11.11 klo 17 Puotilan kappeliin, jossa pidämme messun kansainväliseen malliin, virsiä lukuun ottamatta kokonaan englanniksi. Solisti Susanna Karhi, selebrantti Haka, diakoni Mikko. Messu taltioidaan kansainvälisen Channel 360° -kanavan sisällöntuottajien toimesta. Erittäin todennäköistä on siis, että Metallimessu näkyy jälleen sangen maailmanlaajuisissa medioissa. Tule mukaan ainutkertaiseen tapahtumaan – ennen Deep Purplen keikkaa!

World Wide Metal Mass – WWMM 11/11, Puotila chapel, 5pm. Welcome!
2017

- la 11.11 klo 17 Helsinki, Puotilan kappeli
(i) = Pohjanmaan työryhmä
(ii) = Tampereen työryhmä
Muut messut Metallimessu ry:n tuottamia